POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

DIF-stjärnor på väg bort: ''Är mycket besviken''

Lance Davids och Jones Kusi Asares kontrakt med Djurgården går ut efter säsongen. Men tystnad råder från klubben angående en eventuell förlängning.

- Jag är mycket besviken. I april sa Alf Johansson (VD) att vi skulle förlänga men sedan dess har det varit tyst, säger Lance Davids till FotbollDirekt.se.

Högerbacken är inne på sin tredje säsong i Djurgården, en säsong som kan bli hans sista. Sydafrikanen säger sig dock vilja stanna då han trivs väldigt bra med klubben, staden och fansen.
- Supportrarna är underbara och de ska veta att om jag lämnar Djurgården så är det för att jag inte fått förlängt kontrakt.

Enligt uppgifter till Expressen är det Davids lönekrav som anses orimliga. Det ska vara skälet till att kontraktet inte förlängs.
- Vi erbjöd honom ett kontrakt i december. Vi hade en ny diskussion i april. Men Lance har hela tiden haft som mål att bli proffs, säger klubbdirektören Bosse Andersson.

Även Jones Kusi Asare sitter på utgående kontrakt och kan efter säsongen också lämna Djurgården gratis. Anfallaren vet i nuläget inte hur hans framtid ser ut.

- Vi pratades vid tidigare men bestämde inget. På sistone har jag inte hört något men jag kommer lyssna om de erbjuder en förlängning, säger Kusi Asare när FotbollDirekt.se når honom.

Vill du stanna i Djurgården? - Det har jag inte funderat på så mycket. Allt sådant får jag ta ställning till efter säsongen.

Publicerad 2008-09-20 kl 14:31
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå