POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

DIF-styrelsen rasande mot förändringsplanerna: "En jävla komplott"

Djurgårdens nuvarande styrelse går till hårt angrepp mot Tommy Jacobsons utspel om att han kan få laget på fötter igen om han blir ordförande, vilket han är tänkt att bli på ett extrainsatt styrelsemöte.

- Det här är en jävla komplott. Helt jävla under isen. Att de går ut och pratar om de här sakerna är skandalartat, säger en styrelsemedlem som vill vara anonym till Aftonbladet.

Tommy Jacobson har med sitt riskkapitalbolag byggt upp en organisation som under hösten har växt sig allt starkare inom Djurgården fotboll. Det har tidigare funnits tendenser på att det är en konflikt hos "den nya" och den "gamla" falangen inom klubben. Och nu esaklerar bråket ytterligare.

En styrelsemedlem som Aftonbladet har pratat med vill bestämt hävda att det är Jacobson tillsammans med hans parhäst Bo Lundquist som har ställt till alla problem för klubben.
- Vår ståndpunkt är att det inte är vi, den nuvarande styrelsen som satt Djurgården i den sportsliga och ekonomiska kris vi nu befinner oss i. Vi har snarare inlett ett saneringspaket. Det är de som nu vill tillbaka som satt Djurgården i den här situationen - både sportsligt och ekonomiskt, säger styrelsemedlemmen.

Ett extra styrelsemöte är utlyst på fredag och i nästa vecka väntas medlemmarna få rösta fram en ny ordförande vid ett extrainsatt styrelsemöte.

Publicerad 2009-10-08 kl 01:22
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå