Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Dif-talangen ilsken: Vi är ju bättre än Häcken

Djurgården hade medaljkandidaten Häcken i gungning. Ändå ännu en ny tung Häckenförlust för Djurgården.

Favorittippade Häcken motsvarade förväntningarna och slog Djurgården med 2-1 i Borås. En ny tung Häcken-förlust för Djurgården, precis som i höstas då Djurgården också snöpligt förlorade.
Ett mål av Paulinho och en misstänkt straffsituation som domaren friade gav tre poäng - lättnad för ett haussat göteborgslag men tung besvikelse i djurgårdslägret.

- Det var inte roligt att se (om straffsituationen). Det är jättetråkigt att det slutar så här. Vi var ju bättre än Häcken, säger Djurgårdens Kennedy Igboananike irriterat till FotbollDirekt.se.

- De hade ju bara två chanser. Vi hade fler och skulle minst haft oavgjort. Men vi kommer att bli ännu bättre. Vi har ett bättre lag än förra säsongen och det ska vi visa redan i nästa match, fortsätter Kennedy.

Den nigerianske 21-åringen var annars en av de stora anledningarna till att Djurgården var så jämnspelt med ett Häcken som innan säsongen ser ut som ett av lagen för absoluta toppskiktet.
Igboananike gjorde Djurgårdens mål i början av andra halvlek - men missade flera andra bra lägen - både en och två chanser bara under första tio minuterna.

- Jag missade lite, men vad säger man? Det blir så i bland. Jag är ganska nöjd med min insats men inte med att vi förlorar och att jag inte gör mål.

- Det är jättetråkigt att vi förlorar, det gör mig arg för jag känner att vi var det bättre laget.

Publicerad 2010-03-14 kl 18:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons