Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

DIF ville ha Risp: "Jag tackade bestämt nej"

Fotbollskanalen.se har tidigare berättat att Stabaek är på väg att knyta till sig Fredrik Risp. Men även Djurgårdens IF var sugna på mittbacken.
- Jag tackade bestämt nej. Det skulle vara svårt för mig att spela för någon annan klubb än "Blåvitt" i Allsvenskan, säger Risp till eurosport.se.

Fredrik Risp har inte fått speciellt mycket speltid i turkiska Ankaraspor och mittbacken är nu på väg till norska mästarna Stabaek.

Risp har varit i Norge för att bekanta sig med klubben och förhandlar nu med Stabaek om ett kontrakt då han har fått signaler från sin tränare i Turkiet om att han inte kan förvänta sig några löften om speltid.
- Jag var i Oslo i måndags och träffade spelarna och ledarna. Ankaraspor och jag har inlett förhandlingar med Stabaek men än återstår en del detaljer som exempelvis längden på kontraktet, säger Risp till eurosport.se.

Det fanns dessutom intresse för Risp från Sverige, men sett ur Risps synvinkel var det "fel" klubb som hörde av sig.
- Djurgården hörde av sig för några veckor sedan och ville värva mig men jag tackade bestämt nej. Det skulle vara svårt för mig att spela för någon annan klubb än "Blåvitt" i Allsvenskan, säger han.

Publicerad 2009-02-12 kl 17:20
Annons
Annons
Annons