Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Difprofilen sågar Zoran: Fick inte han sparken sist?

Det kan bli ett nytt mörkt Djurgårdsår om man frågar profilen Tommy Engstrand.
- På papperet ser det inte så dumt ut men fick inte Zoran sparken från Djurgården förra gången och fick han inte sparken också från Örgryte? Det som är positivt är att han har ett djurgårdshjärta. Men jag ser inte Zoran som någon Messias, säger han till fotbolldirekt.

Djurgårdsprofilen Tommy Engstrand är skeptisk till klubbens chanser i år.
- Det finns absolut ingenting som säger att det går bättre den här säsongen än den förra. Jag tror det kan gå ännu sämre till och med. I värsta fall kan det bli kvalspel. Laget är ännu närmare kval än topp tre, säger Tommy Engstrand.

Utöver Zoran Lukic så tvivlar Engstrand på spelarmaterialet.
- Jonson är en bra kille som person men han spelar ju knappt någonting. Det är ju ständigt skador eller sjukdomar som ställer till det. Nu har han ju tydligen nya problem igen. Sedan blir han ju inte speciellt yngre heller.

- När det gäller Oremo är det bara att hoppas att han kan blomma ut men det går samtidigt inte att ställa ut några större växlar utifrån det han har visat

Målvaktsfrågan kan också bli intressant, tror Engstrand, som inte är så imponerad av Pa Dembo Touray.
- Han är ju en målvakt som inte tar det han borde ta och tar det han inte borde ta. Jag tror faktiskt det blir strid på kniven för honom gentemot Oskar Wahlström.

Men kanske ska man inte tro allt för mycket på Tommy Engstrand. Han medger själv att han har ett synsätt som kanske inte gynnar de han bedömmer.
- Jag har alltid varit pessimist. Det har jag varit genom alla år. Man får alltid hoppas att det går bättre än vad man tror.

Publicerad 2009-03-16 kl 17:43
Annons
Annons
Annons