POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Dif:s heta lista - nyförvärv på gång

Djurgården agerar nu snabbt för att bryta krisläget. Nye managern Magnus Pehrsson har redan fått löften om flera nya spelare: ''Vi jobbar redan med flera namn''.

- Magnus och Stefan Alvén har flera namn klara som redan under vintern har jobbats fram, avslöjar Ingvar Putte Carlsson för FotbollDirekt.se.

Den tunga inledningen får nu Djurgården att kraftsamla en rad åtgärder.
Trots ekonomisk kris köps Magnus Pehrsson loss i förtid som ny manager och Lennart Wass sparkas - redan där två icke budgeterade kostnader - lägg till det flera snara nyförvärv.

Frågan är bara hur Djurgården ska finansiera nya spelare? Enligt vad FotbollDirekt.se erfar är ingen nyemmision i planerad i DIF Invest AB, klubbens riskkapitalbolag.

Men Ingvar Putte Carlsson tvivlar likväl inte på att resurser snart ställs till förfogande för att Djurgården i augusti ska kunna ha klart med flera nyförvärv och med det intensiva månader för Magnus Pehrsson och sportchefen Stefan Alvén.

- Vi räknar med att kunna lösa det. Men först måste vi få veta vad Magnus och Stefan vill ha, innan vi kan ta ställning.

Det är etablerade nyförvärv ni är ute efter?
- Ja, vi måste ju förstärka och vi måste göra det bra. Vi måste titta på kvalitén i vår trupp som helhet och erkänna för oss själva att den inte är tillräckligt bra.

- Nu blir nästa steg för oss att titta igenom spelartruppen och det ska Magnus och Stefan göra i lugn och ro och först därefter vet vi exakt vad vi kommer att behöva och så ska vi jobba för att lösa det.

Magnus Pehrsson ligger sedan tidigare bakom värvningen av amerikanske Gale Agbossoumonde. Vidare har den nye managern nyligen varit i Ghana för att knyta kontakter men också för att titta på möjliga framtida nyförvärv.

Publicerad 2011-05-03 kl 16:44
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå