Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Dif:s sköna besked- Oremo i comeback

Det är beskedet Djurgården väntat på - korsbandsskadade Johan Oremo är friskförklarad. Tiomiljonersvärvningen gör comeback om sex veckor.

- Han springer mycket redan och vi har fått besked från våra läkare att han ska vara i full träning igen i maj, avslöjar Djurgårdens tränare Carlos Banda för  FotbollDirekt.se.

- Det ser bra ut. Han skulle kunna fotbollsträna en hel del redan i dag om vi skulle skynda på lite, men vi har bestämt att han ska få tid med tanke på skadan han har haft, fortsätter Banda. 

Det var under en måndagsträning i slutet av oktober förra året Johan Oremo föll i hop under en träning - korsbandsskadad.
En bedrövad Oremo tvingades börja om igen. Nu är den så skadedrabbade tiomiljonersvärvningen på väg uppåt igen.

Visst missar han derbypremiären på Råsunda och sannolikt de 7-8 inledande omgångarna - men därefter räknar alltså Djurgården med att han ska vara aktuell igen.
Det senaste i från läkarhåll säger att Oremo ska kunna vara i full träning i början av maj.

- Och då är det inte långt i från att han ska vara matchaktuell. Vi ska bli skickligare på att använda Johan än hittills, säger Banda självkritiskt:

- Vi har långt ifrån fått ut allt av Johan och ska få honom rättvänd mycket mer framöver och utnyttja hans skicklighet i omställningsspelet.

Publicerad 2011-03-17 kl 20:00
Annons
Annons
Annons