Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

DIF:s succé-förvärv: Vi ska vara bäst

Djurgårdens nyförvärv Peter Magnusson har överraskat stort. I derbyt mot Hammarby hoppas han på både seger och ett mål från sig själv.

Det enda Peter Magnusson egentligen saknar är ett mål, annars har han spelat alla matcher - utom en - från start sedan han kom från Vasalund tidigare under hösten.

- Haha, jasså! Då får jag väl hänga en på måndag då så vi befäster vår position som bäst i stan, säger han till Djurgårdens officiella hemsida.

- Det har väl kanske gått lite över förväntan, men samtidigt kom jag hit för att spela, säger han. Det ska bli jättespännande med ett nytt derby, det är lite speciella matcher som gäller väldigt mycket för väldigt många. Jag och hela laget ser verkligen fram emot matchen.

Djurgården förlorade vårens derby mot Hammarby.
Seger den här gången och mycket talar för att DIF slutar säsongen före Hammarby som är en poäng efter. Värdet av en seger är stort, trots att matchen inte gäller någonting för två mittenlag.

- Det kommer säkerligen bli mycket kamp och tuffa dueller, men samtidigt är vi två spelande lag som vill spela positiv fotboll. Det kommer bli tufft, men jag tror att det laget som vågar spela sitt eget spel kommer att vinna. Och det ska vi göra!

För Peter Magnusson har hösten varit omvälvande.
Det är inte så länge sedan han spelade fotboll inför ett fåtal 100 personer på Skytteholm. Ytterligheter - men DIF-försvararen är inte direkt chockad över hur tillvaron förändrats.

- Det har varit en fantastiskt rolig period för mig. Jag har gått framåt mycket som spelare på den här tiden och känner mig allt bättre och bättre. Men visst, det har väl kanske gått lite över förväntan, men samtidigt kom jag hit för att spela. Jag har jobbat hårt för att få chansen och när den väl dök upp gällde det att ta den.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-10-19 kl 15:10
Annons
Annons
Annons