POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

Djurdjic jättehyllning till Rosenberg: "Han är elit"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren ses höjdpunkterna från matchen.

STOCKHOLM. Om Nikola Djurdjic och Vidar Örn Kjartansson är allsvenskans bästa offensiva duo?
Djurdjic menar att de två är högst upp och nosar, men "kapitulerar" samtidigt inför MFF och Markus Rosenberg.
- Han är elit. Han är av en annan klass, säger Hammarby-forwarden om sin gamla lagkamrat.

Under tisdagen vann Hammarby med 4-0 hemma mot Östersund. Lagets båda forwards, Nikola Djurdjic och Vidar Örn Kjartansson, gjorde mål. Totalt har Bajen nu gjort 18 mål på nio matcher och är tillsammans med Malmö FF och IFK Göteborg det lag som nätat flest gånger.

- Vi hade en tuff start då vi inte gjorde så många mål men nu har vi momentum och så många spelare som kan göra mål. Det är grymt att Jeppe (Andersen) gjorde mål i den här matchen, det är väldigt viktigt (att målen sprids ut), och jag hoppas att någon av backarna nätar framöver. Det blir mycket enklare för oss, säger Nikola Djurdjic.

Så vem har seriens bästa offensiva duo? Djurdjic tycker att han och Kjartansson bildar ett av allsvenskans bästa forwardspar, men är också ytterst ödmjuk inför den kvalitet som hans tidigare lagkamrat Markus Rosenberg i Malmö FF står för.

- Ser man till mig och Vidar i jämförelse med andra forwards (i serien) så är vi där uppe och nosar på "Mackan" och vem som än spelar med honom. Samtidigt kan jag inte säga att någon är bättre än "Mackan" och hans partner. Aldrig.

På frågan om varför han tänker så säger Djurdjic:

- För han (Rosenberg) är elit. Han är av en annan klass. Det är en spelare som ligger på en nivå över allsvenskan. Och inte ens bara en nivå. För mig är han fantastisk.

- Men vi är där uppe och nosar. För vi har börjat komma igång. Vi har kemin och det känns som att vi kan göra mål när som helst.

Publicerad 2019-05-14 kl 22:44
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå