Djurdjics utbrott i paus: "Så jävla pinsamt"

Degerfors åkte på fyra mål i den första halvtimmen.
Det var sedan en förbannad Nikola Djurdjic som intervjuades i Discovery+.
- Allt är ett problem, säger han innan han smäller till sponsorväggen och går ifrån intervjun.

Elfsborg tog ledningen på Stora Valla efter fem minuter. När en halvtimme hade passerat stod det 4-0. Dessutom hade Degerfors tvingats till två byten på grund av skador. En mardrömshalvlek för de rödvita med andra ord.

När domaren Adam Ladebäck blåste av den första halvleken buades laget ut av hemmapubliken. Nikola Djurdjic intervjuades av Discovery+ i paus – och var då rejält irriterad.

- Vad kan jag säga när det står 0-4? Det är så jävla pinsamt, säger han.

Nästa fråga, vad som är problemet för Degerfors, får tittarna aldrig ett helt svar på.

- Allt är ett problem! Vi spelar inte…, säger Djurdjic innan han smäller till sponsorväggen som han har bakom sig och går in i omklädningsrummet.

Andra halvlek blev inte gladare för det rödvita laget. Ytterligare två mål släpptes in och dessutom fortsatte Djurdjics irritation, vilket resulterade i två gula kort på bara ett par minuter och en utvisning. Matchen slutade 6-0.

Publicerad 2022-05-01 kl 16:00