Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Djurgården bekräftar: Eriksson till USA för läkarundersökning

Foto: Bildbyrån

Magnus Eriksson har ryktats vara på väg till MLS-klubben San José Earthquakes.
Nu bekräftar Djurgården att skyttekungen kommer att besöka klubben, men poängterar att ingenting är klart.
- Vi har gett 
Magnus tillåtelse att resa till San Jose, för att träffa klubben och genomgå läkarundersökning, säger sportchefen Bosse Andersson till klubbens hemsida.

Djurgården kan tappa sin skyttekung Magnus Eriksson, med 14 mål den gångna säsongen. Det har spekulerats mycket kring anfallaren den senaste tiden, och nu kan en MLS-flytt vara nära. Djurgården bekräftar på sin hemsida att Eriksson kommer att besöka San José Earthquakes - som fått en ny tränare i Mikael Stahre.

- Vi har gett Magnus tillåtelse att resa till San Jose, för att träffa klubben och genomgå läkarundersökning. Med anledning av att det snart är jul och att Magnus är uttagen till landslaget 2-12 jan så har vi gett honom en möjlighet att få träffa San José Earthquakes  nu i veckan utan att vi har en slutgiltig överenskommelse mellan klubbarna, säger sportchefen Bosse Andersson till klubbens hemsida.

Samtidigt jobbar Djurgården för att stärka truppen inför säsongen 2018 och såväl Dzenis Kozica och Jonathan Ring har uppgetts vara aktuella för klubben.

Publicerad 2017-12-18 kl 16:29
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons