Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Djurgården dumpar kvartett

Nu har utrensningen i Djurgårdens lag börjat inför nästa säsong. Hela fyra spelare fick på fredagen beskedet att de inte har någon framtid i klubben.

Tre spelare som varit utlånade till andra klubbar, Stefan Batan, Dennis Boskalio, Christoffer Karlsson plus lånet Leandro Ortiz lämnar alla Djurgårdens organisation till nästa säsong. Sedan tidigare är det som bekant klart att också Markus Johannesson, Toni Kuivasto, Oskar Wahlström och Jan Tauer tackar för sig.

Trion Batan, Boskalio och Karlsson har alla varit utlånade och klubben har valt att inte förlänga med dessa spelares kontrakt.
Batan har varit utlånad till Assyriska och eventuellt blir det en fortsättning för hans del i Södertäljeklubben. Christoffer Karlsson har varit utlånad till Åtvidaberg och det troliga är att det blir en fortsättning för hans del i östgötaklubben. Boskalio har spelat den senaste säsongen i Västerås SK men var han tar vägen är oklart, då det inte blir någon fortsättning i VSK för hans del.

Leandro Ortiz var i Djurgården på ett lånekontrakt men han hade svårt att göra sig gällande och nu har klubben bestämt sig för att inte förlänga detsamma.

FotbollDirekt har sökt Djurgårdens sportchef Stefan Alvén utan resultat.

Publicerad 2009-12-11 kl 15:15
Annons
Annons
Annons