Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN
40v

Djurgården får betala 2,5 miljoner för Kozica

Foto: Bildbyrån.

Dzenis Kozica lämnar Jönköping för Djurgården.
Enligt uppgifter till Fotbollskanalen betalar klubben 2,5 miljoner för anfallaren.
- Jag har inga kommentarer, säger Kozica till  Fotbollskanalen.

Tidigare under veckan rapporterade sajten FotbollDirekt att Dzenis Kozica var klar för en flytt från Jönköping till Djurgården. Det bekräftas nu av källor för Fotbollskanalen och affären kommer att bli officiell inom kort.

Enligt uppgfiter till Fotbollskanalen betalar Djurgården 2,5 miljoner för Kozica och därtill ingår en vidareförsäljningsklausul på 20 procent för J-Södras del. Enligt uppgifter var även Norrköping intresserat av Kozicas underskrift.

J-Södras ordförande Mats Tidstrand bekräftade i slutet av november att det vid tillfället fanns stort intresse för Kozica, men också att man satt en hög prislapp.

- Vi har en del förfrågningar på honom, även om det inte handlar om några förhandlingar. Men han har kontrakt med oss och vi har satt en prislapp på minst sju miljoner kronor.

Djurgården sportchef Bosse Andersson sa under fredagens presskonferens, där Kim Källström tillkännagav att han lagt skorna på hyllan, att han hoppades att klubben skulle kunna ha klart med ett nyförvärv innan jul.

- Vi hoppas att vi ska kunna presentera någon spelare innan jul. Vi har jobbat på hårt. Johan Andersson har kommit redan och vi känner oss trygga med att vi kommer att ha ett bra lag, sa Andersson.

Dzenis Kozica själv är fåordig:

- Jag har inga kommentarer. Det finns intresse men jag kan inte kommentera klubbar just nu, det får Jönköpings Södra göra, säger han till Fotbollskanalen.

Publicerad 2017-12-16 kl 16:55

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER