Djurgården föll mot "Svennis" i premiären - Kadewere målskytt

Under lördagen spelade Djurgården sin första match för året. Mot Sven-Göran Erikssons Shanghai SIPG tappade blåränderna en 2-0-ledning till förlust 2-3.

Förra året möttes Djurgården och Shanghai SIPG i Turkiet. Då vann Pelle Olssons mannar med 3-1, men när lagen under lördagen spelade mot varandra igen på Kanarieöarna - då vann Sven-Göran Erikssons lag.

Matchen slutade 3-2 till Shanghai.

Djurgården gjorde dock 1-0 i den 20:e minuten. Sam Johnson nickade, Shanghais målvakt lämnade retur och Seon-Min Moon tryckte in bollen i mål.

I den 40:e minuten satte sedan 20-årige anfallaren Tino Kadewere 2-0 till Djurgården. Zimbabwiern nickade in en hörna.

Men i den andra halvleken vände allt. Först satte Shanghai 1-2 på en frispark, följde upp det med en nick till 2-2 och avslutade genom att göra 3-2 på ett långskott.

Djurgårdens lag: Kenneth Höie - Tim Björkström (Stefan Karlsson 46), Jacob Une Larsson, Emil Bergström, Elliot Käck - Seon-Min Moon (August Wängberg 79), Jesper Karlström (Soo-Yong Yoon 74), Kevin Walker (Besard Sabovic 67), Daniel Bentsen (Kevin Deeromram 82) -Tino Kadewere (Sebastian Andersson 46), Sam Johnson (Amadou Jawo 46)

Publicerad 2016-01-16 kl 19:21