Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Djurgården med i racet om skyttekungen

Ängelholms Mattias Adelstam vann skytteligan i superettan med sina 19 mål. Anfallarens dröm har alltid varit att försörja sig på fotboll och vill nu bort från skånelaget – förmodligen till allsvenskan eller Danmark.

Efter skytteligatiteln i superettan vill nu Ängelholms Mattias Adelstam se sig om efter en större utmaning. Han vill dessutom kunna leva på fotbollen, vilket är en omöjlighet hos Ängelholm.
Klubbens ordförande Mats Johansson förstår Adelstams situation. Samtidigt är det oerhört viktigt för klubben att Adelstam hamnar i en professionell förening där han kan vara en viktig kugge i a-laget.
– Vi är oerhört måna om Mattias framtid och han måste få pröva sina vingar. Nu verkar det luta åt en klubb i allsvenskan eller Danmark, säger Johansson till fotbollskanalen.se

Enligt Helsingborgs Dagblad kan Djurgården vara med i jakten om skyttekungen, men priset kan avskräcka. I somras visade danska Lyngby intresse för Adelstam, men Ängelholm släppte honom inte för under 1.5 miljoner.
– Vi var med i striden om en allsvensk plats och kunde inte släppa vår spjutspets utan riktigt goda skäl, säger klubbdirektören Mats Johansson.
– Nu efter säsongen kommer priset att vara ungefär det samma.

Mattias Adelstam har för närvarande ett år kvar på sitt kontrakt med Ängelholms FF.

Publicerad 2009-11-11 kl 15:18
Annons
Annons
Annons