Djurgården utslaget efter 0-2 mot Ljungskile - ber fansen om ursäkt

LJUNGSKILE-DJURGÅRDEN 2-0
45' Altemark-Vanneryr, 74' Friberg da Cruz

Djurgården besökte Starke Arvids Arena i Ljungskile och lämnade den första halvleken mållösa. Det gjorde inte hemmalaget - Gabriel Altemark-Vanneryr nickade in 1-0 i halvlekens slutminut.

Med en kvart kvar på matchen satte Johan Friberg da Cruz 2-0 på en skarv, återigen efter ett inlägg. Målen innbär att Ljungskile är vidare i cupen medan det bara blev en match densamma för de blårandiga stockholmarna.

Ett rejält bakslag då lagets tränare Lennart Wass inför matchen gått ut med ett tydligt budskap - cupen skulle tas på allvar i år.

– Tanken är att vi ska gå långt i cupen och ta chansen att komma ut i Europa, sa Wass till Dif.se inför matchen.

Efter matchen var det en klart nedstämd tränare som var väldigt besviken.
- De som har åkt hit får man be fansen om ursäkt.