Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Djurgården vill ha Elmander - lovar Bröndby en match

När Johan Elmander återvänder till Skandinavien - då vill Djurgården vara med om sin gamle guldhjälte. Djurgårdens sportchef lovar ge Bröndby en match om Elmander sedan stjärnan i går öppnat för en comeback i den danska klubben.

- Han är en otrolig spelare och var en lika otrolig representant för oss under guldåren vi hade. Klart som fan att vi ska göra allt för att få tillbaka honom när han kommer tillbaka till Skandinavien, säger Djurgårdens Ingvar Putte Carlsson till FotbollDirekt.se.

Johan Elmander börjar så smått blicka hem mot Skandinavien igen, något som har fått Djurgården att reagera.
Det var i en dansk intervju i går som Elmander öppnade för en comeback sin gamla klubb Bröndby.
Men trots att den danska storklubben ser ut som ett förstaalternativ för Elmander den dag hans karriär inte längre går uppåt - så avskräcks inte Putte Carlsson, sportsligt ansvarig i Djurgårdens styrelse.

- Johan kan ha varit vår viktigaste spelare när han var här. Han skulle lyfta hela vår verksamhet. Hur realistiskt det är med Johan vet jag inte men vi måste göra allt för att försöka när det blir möjligt att värva honom igen, säger DIF-legendaren bestämt.

I dagsläget ser det ändå ut att dröja ett antal år till för den 29-årige svensken innan klubbar som Bröndby och Djurgården kan han chansen igen.
Elmander som är på väg mot ett definitivt internationellt genombrott. För ett faktum är att han aldrig lyckats på en högre nivå än vad han i dag gör i Premier League för Bolton.

Frågan är bara vad som händer i Bolton som har ekonomiska problem och kan få svårt att behålla Johan Elmander som har ett kontrakt som snart behöver förnyas.

- Jag hoppas verkligen att han kommer att återvända någon gång till oss, säger Putte Carlsson.

- Det kommer vi verkligen att jobba för, liksom att namn som Kim Källström och Andreas Isaksson gör det.

Publicerad 2010-11-13 kl 12:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons