Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/DJURGÅRDEN

Amartey opererad: ”Spelat med en fraktur hela säsongen”

Foto: Scanpix

Daniel Amartey

Daniel Amartey har opererat en fraktur i sin hand.

- Han har spelat med den hela säsongen, säger Dif-backens agent Patrick Mörk till  fotbollskanalen.se.

Efter en lite trevande start med skador och avstängningar så gjorde Daniel Amartey en stark höst för Djurgården som under Per-Mathias Högmo var något av höstens lag i skuggan av guldstriden.

Nu är säsongen över och för Daniel Amartey innebar det allsvenska slutet att han lade sig på operationsbordet för att komma tillrätta med en fraktur i ena armen.

- Han har haft så ont i handen att man knappt vågat skaka hand med honom och det visade sig att han drog på sig en fraktur redan i vintras så han har spelat med den hela säsongen. När de upptäckte den så tyckte de att han kunde spela klart säsongen innan det opererades så han har spelat bandagerad, säger Amarteys agent Patrick Mörk.

När beräknas han vara tillbaka?

- Han kan vara tillbaka i spel någon gång i januari – och han är ju inte sängliggande så han kan hålla igång lite innan dess.

Amartey som spelat både mittfältare och mittback har varit föremål för spekulation och har bland annat kopplats ihop med Liverpool efter sin succéhöst. Patrick Mörk går inte in på eventuella klubbar men medger att det finns got om klubbar som följer 18-åringen.

- Har nog aldrig varit med om så många klubbar och scouter som frågar ”vilken är hans bästa position, mittback eller mittfältare”, säger Mörk.

Publicerad 2013-11-05 kl 23:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons