POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN/DJURGÅRDEN

Anfallare nära Djurgården - besökte sista Stadionmatchen

Foto: Scanpix

Djurgården närmar sig en anfallsvärvning. På söndagen landade Aleksandar Prijovic i Stockholm för att bekanta sig med klubben.

Den 23-årige schweizaren har en naturlig koppling till klubben, i och med att tränaren Per-Mathias Högmo hade honom som adept i Tromsö under 2012. Då svarade Prijovic, som är en stor och targetliknande forwardstyp, för fyra mål på 24 matcher och fick mycket förtroende under hela säsongen.

Men han tillhör inte den norska klubben, utan schweiziska FC Sion, varifrån han blev utlånad till Tromsö. Nu vill de sistnämnda, liksom flera andra norska lag, försöka lösa honom från det kontrakt som sträcker sig till 2014.

Men flera av varandra oberoende källor till fotbollskanalen.se gör gällande att Djurgården ligger bäst till. På söndagen landade Aleksandar Prijovic på Arlanda varpå han eskorterades av Blårändernas personal för att besöka Dif:s sista Stadionmatch mot Öster. Sedan stannade anfallaren i Stockholm minst till tisdagen.

Fotbollskanalen.se har varit i kontakt med Prijovic agent som inte vill kommentera uppgifterna. Djurgårdens sportchef Anders Grönhagen har inte gått att nå.

Publicerad 2013-07-02 kl 11:46
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå