Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/DJURGÅRDEN

Bråket: "Prijovic kommer aldrig att spela i Djurgården igen"

Foto: Bildbyrån

Alexandar Prijovic är inte med i Djurgårdens matchtrupp mot Häcken. Enligt klubbens hemsida är anfallaren magsjuk - men enligt hans agent kan det finnas andra anledningar.
- Han kommer aldrig bära Djurgårdens tröja igen, säger agenten Freddy Ferreira till Fotbolldirekt.se.

Djurgårdens schweiziske anfallare Alexandar Prijovic har varit öppet frustrerad över sin situation i klubben och sade efter förlusten mot Häcken att han kunde tänka sig att lämna. Djurgårdens sportchef Bosse Andersson svarde sa här på utspelet:
- Jag pratade med honom i dag. Vi håller på med elitfotboll, men det är bra att han känner att han vill spela, sa han till fotbollskanalen.se.

När Djurgården på nytt möter Häcken under måndagskvällen så är Prijovic utanför matchtruppen. På klubbens hemsida står det att anfallaren är magsjuk. Men enligt spelarens agent Freddy Ferreira så finns det större problem än så.
- Han kommer inte spela mer, han kommer aldrig bära Djurgårdens tröja igen. Han har inga problem med fansen eller klubben, det är den sportsliga ledningen som är problemet, säger han till FotbollDirekt.se och fortsätter med att förklara varför de är upprörda på klubben och sportchefen Bosse Andersson.

- Vi hade ett löfte från Bosse att Alex skulle få bryta sitt kontrakt om vi kommer upp med en klubb. Så jag kontaktade Bosse nyligen, vi hade en utländsk klubb som ville ha Alex om vi bröt kontraktet med Djurgården. Bosse har sagt tidigare att de var beredda att göra det för att bli av med hans lönekostnad. Men nu gäller plötsligt inte det löftet längre.

Nyligen såldes anfallaren Erton Fejzullahu till Peking i den kinesiska ligan. Snart kan nästa anfallare lämna.

Publicerad 2014-07-28 kl 18:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons