Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Chibsah öppen för bud: "Lyssnar om Djurgården vill"

Är Yussif Chibsah på väg bort i från Djurgården? Själv utesluter han det inte och berättar nu om intresse från flera klubbar:
- Jag trivs i Djurgården men samtidigt är det viktigt för mig att få spela och jag vet att flera klubbar har visat intresse för mig, avslöjar han i dag för FotbollDirekt.se.

Yussif Chibsah blev det första större namnet i den nysatsning Djurgården började bygga förra vintern.

ANNONS

Men den förre Gefle-spelaren hamnade succésivt allt mer utanför efter att ha startat i tiotalet matcher innan EM. Under säsongens andra hälft ingick han sedan inte för det mesta i manager Magnus Pehrssons planer.

Chibsah har valt att tiga och han fortsätter att bita i hop – men öppnar nu samtidigt för första gången för en flytt:

- Jag är inställd på Djurgården men får Djurgården bud på mig får vi se, säger han och funderar: Jag trivs verkligen i klubben men samtidigt; kommer ett bra bud så får både Djurgården och jag fundera, säger han till FotbollDirekt.se och upprepar:

- Jag trivs i Djurgården men samtidigt är det viktigt för mig att få spela och jag vet att flera klubbar har visat intresse för mig, avslöjar han.

Vad är det för klubbar?
- Det är mestadels svenska men även klubbar utanför Sverige. Men jag vet inte vad som händer. Det får vi se i januari men det är upp till Djurgården, säger han och syftar till det treårskontrakt han har.

ANNONS

- Ja, jag har ju två år kvar så det är Djurgården som bestämmer.

Något konkret i dagsläget?
- Ah, jag vet inte. Jag är på semester just nu i Ghana så jag får höra när jag kommer hem.

Vad som gick fel för Chibsah det här året handlar om flera olika bitar; som skador, som fastemånaden Ramadan och det att laget förlorade ett par matcher med honom och sedan började rulla en förlustfri svit när han satt vid sidan om.

- Det är klart att det spelade in. Det blev svårt sedan men jag vet att jag är så mycket bättre än vad jag fick visa. Jag vet ju att jag kan bidra med mycket till Djurgården bara jag får spela.

Och du tänker ha tålamod?
- Ja, jag oroar mig inte. Det går upp och ner under en lång karriär och jag har ett långt kontrakt med Djurgården och har inga problem med vår manager.

Känner du trots allt ett förtroende någonstans?

ANNONS
- Ja, jag tror det. Jag tror Magnus gillar mig och jag tror han vet vad jag kan men sedan måste jag ju få spela också.

- Jag tycker ändå att jag visade vad jag kan när jag fick spela i två sista matcherna, säger han. Det kändes bra där och ändå kände jag att jag kan betydligt mycket bättre än så.

Publicerad 2012-12-29 kl 10:17

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto