Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/DJURGÅRDEN

Djurgården ändrar sig om Arne Erlandsen: "Är inte aktuell"

Foto: Scanpix

Först sa Djurgården att Arne Erlandsen var intressant som ny tränare.

När fotbollskanalen.se ringer upp sportchefen Anders Grönhagen låter det annorlunda.

- Nej, det är tveksamt va, säger han.

För två veckor sedan avgick Magnus Pehrsson med motiveringen att han blivit hotad av sina egna supportrar. Sedan dess har Anders Johansson och Martin Sundgren lett Djurgården. Nu bekräftar sportchefen Anders Grönhagen att man letar efter en ny tränare och att jobbet pågår för fullt. Till Expressen säger Grönhagen att IFK Göteborgs förre tränare Arne Erlandsen är ett intressant namn som kan ersätta Magnus Pehrsson - men när fotbollskanalen.se ringer upp låter det annorlunda. 

- Nej, så här är det: Jag känner Arne och har spelat tillsammans med honom. Då blir det svårt för mig att tala negativt om honom i media, det vore inte så schyst. Det blir ett litet problem när folk frågar vad jag tycker om en tränare som jag känner, men det är något jag får leva med, säger Anders Grönhagen.

Så Arne Erlandsen är inte aktuell att ta över Djurgården?

- Nej, det är tveksamt om han är intressant för oss va.

Hur nära är ni att göra klart med en ny tränare?

- Det pågår ett intensivt arbete. Just nu vet jag inte så mycket mer än vad ni i media vet, eller lite mer vet jag väl. Vi hoppas att ha klart med en ny tränare snart.

Varför får inte Anders Johansson och Martin Sundgren fortsatt förtroende?

- Vi har gjort en utvärdering av situationen. Vi vill ha in en huvudansvarig eftersom vi blev av med en när Magnus lämnade. Anders och Martin är anställda som assisterande och kommer att gå tillbaka som det när vi har klart med en ny tränare, men i dagsläget driver de träningar och matcher.

Publicerad 2013-05-10 kl 11:14
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons