Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/DJURGÅRDEN

Djurgården intresserat av Pelle Olsson – har fått frågan

Foto: Scanpix

Pelle Olsson

Succétränaren Per-Mathias Högmo har lämnat Djurgården. Gefles Pelle Olsson kan ta över.

Enligt uppgifter till fotbollskanalen.se har Olsson tillfrågats av Djurgården om han är intresserad.

Pelle Olsson har under lång tid gjort mycket med små medel i Gefle. Tidigare har fotbollskanalen.se kunnat berätta om hur Elfsborg är intresserat av Olsson som ny tränare – och det finns fler intressenter.

Djurgården står även de utan tränare och har enligt fotbollskanalen.se:s uppgifter frågat Pelle Olsson om han är intresserad av jobbet. Vid sidan om Pelle Olsson har klubben fler spår som de går efter, bland annat så fortsätter de det norska spåret som blev en succé med Högmo som kom in som en kortsiktig lösning efter att Magnus Pehrsson lämnat klubben. Hönefoss tränare Leif Gunnar Smerud är utöver Olsson en av tränarna som Djurgården har på sin lista över tänkbara efterträdare till Högmo.

Samtidigt som tränarjakten pågår så planerar Djurgården att göra förändringar i organisationen.  Vd-rollen kan komma att försvinna och före detta Sportchefen Bo Andersson kan vara på väg att göra en comeback i klubben, något han under måndagen inte ville kommentera när fotbollskanalen.se var i kontakt med honom.

Publicerad 2013-11-12 kl 07:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons