POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
DJURGÅRDEN

Djurgården oroligt för nyförvärvet: "Är han tillräckligt spetsig?"

Djurgården värvar Luis Solignac.

Efter viss tveksamhet.

- Vi har varit lite sådär: är han tillräckligt spetsig i vissa egenskaper, säger Magnus Pehrsson till fotbollskanalen.se.

Andreas Johansson fick störst fokus på Djurgårdens presskonferens. Men klubben värvade en spelare till - den argentinske anfallaren Luis Solignac, 21, som nyligen gjorde tre mål i en träningsmatch mot IK Frej.

- Det är en teknisk och intelligent spelare som har visat att han har ett bra samarbete med sina medspelare, säger managern Magnus Pehrsson.

– Han har visat upp en bra avslutningsteknik så vi hoppas att han ska kunna fungera bra ihop med Erton där uppe.

Enligt Magnus Pehrsson var det inte helt givet att värva Luis Solignac. Men efter noga övervägande bestämde sig klubben för att slå till. Ändå letar man efter fler anfallare.

- Han har ju lite egenskaper som Erton. Han är en smart spelare. Det jag har gillat hos honom är att han går mycket i djupled men han har också teknik och förståelse att droppa ner i banan så han är en ganska allround forward och det är väl det som vi har varit lite sådär: är han tillräckligt spetsig i vissa egenskaper, men så har vi tyckt att helheten vi får är att han kan göra alla saker och det har gjort att det känns som bra investerade pengar.

Behöver ni fler anfallare?

- Ja, vi behöver en anfallsspelare till.

Publicerad 2012-11-26 kl 20:11
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå