Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/DJURGÅRDEN

”Djurgården ska bli störst i Skandinavien”

Foto: Scanpix

Erton Fejzullahu

Långt i från Europa och chanslösa mot ärkerivalen AIK - men Difs Erton Fejzullahu drömmer stort inför kommande säsong:
- Målsättningen är att Djurgården ska bli störst i Skandinavien och det vill jag få vara med och bidra till, säger Fejzullahu till FotbollDirekt.se.

Ett tag obesegrat i 16 raka matcher i somras men trots det var Djurgården till sist över 20 poäng från toppstrid.
Ärkerivalen AIK vann dessutom superderbyt och fick uppleva en Europasuccé – medan Djurgården bitvis fick akta sig för kvalstrecket här hemma i vardagen.

Men nästa säsong ska blåränderna komma tillbaka – Erton Fejzullahu tror starkt på toppstrid där han nu laddar om i Dubais lösa lyx tillsammans med flickvännen.
På självklart vis ser han nu Djurgården som kapabelt för en topp-3-placering:
- Vi måste våga sikta högt. Varför ska vi inte kunna göra det? Magnus (Pehrsson) och klubben har ju som ambition att vi ska bli Skandinaviens största klubb. Vi har många vinnarskallar och spontant tror jag på tre nyförvärv till så det är inte alls orealistiskt och sikta på topp-3 för oss, säger Erton Fejzullahu till FotbollDirekt.se.

Stora ord men allt annat än skådespeleri från djurgårdsstjärnan och mest lutar han sig mot hela 13 oavgjorda matcher i fjol.
- Ja, men var hade vi inte varit om vi hade haft marginalerna med oss i flertalet av alla matcher vi spelade oavgjort?, frågar han sig. AIK har ju gjort det bra men de har haft med sig marginalerna och har vi det kan vi lyckas med något liknande.

Vad handlar det mest om för att ni ska klara av att vara med i toppen redan till nästa säsong?
- Men att vi mentalt uppträder som ett topplag. Att våga smälla på mer och visa ännu mer attityd och göra det i match efter match. Vi är en storklubb som ska vara med där uppe.

Och du räknar med flera nyförvärv till?

- Ja, men som jag sade. Spontant så tror jag vi kommer att få se några nyförvärv till. Jag vet ju inte men det är vad jag tror på om vi ser på vilka som har lämnat och vad vi behöver, resonerar Erton.

Publicerad 2012-12-20 kl 08:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons