Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/DJURGÅRDEN

Djurgården värvar anfallare: "Stark, bra teknik och vass i sitt huvudspel"

Foto: Scanpix

Djurgården värvar en ny anfallare.
Aleksandar Prijović från schweiziska Sion har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till och med säsongen 2015.
- Det är en stark forward som vi fått in, säger Per-Mathias Högmo.

I fredagas värvade Djurgården Haris Radetinac från Mjällby. Nu har klubben gjort klart med ytterligare en ny spelare. Den 23-årige anfallaren Aleksandar Prijović från schweiziska Sion har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till och med säsongen 2015.

I början av juli avslöjade fotbollskanalen.se Djurgårdens intresse för Prijović och att han då var på plats under lagets sista match på Stockholms Stadion för att bekanta sig med klubben.

- Där är inte aktuellt för tillfället. Vi går inte ut med något när vi inte har en har någon ekonomi som vi kan genomföra en sådan affär med, sa sportchefen Anders Grönhagen då.

Nu har man ändå värvat anfallaren som närmast kommer från norska Tromsö där han varit på lån sedan förra sommaren och där han hade Per-Mathias Högmo som tränare under det första halvåret.

- Det är en stark forward som vi fått in, han har bra teknik och är vass i sitt huvudspel. Vi hade en aningens tunn trupp och nu kommer vi in i ett skede med många matcher och vi måste vara rustade för både avstängningar och skador vilket vi nu är säger Per Mathias Högmo till Djurgårdens hemsida.

Alaksandar har serbiska föräldrar och representerade Serbien i U17 och U19-landslagen men 2010 utnyttjade han sin rätt att byta till det schweiziska landslaget och han har representerat Schweiz i U20 och U21-landslaget.

Publicerad 2013-08-11 kl 19:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons