Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/DJURGÅRDEN

Emil Bergström: "En kollektiv kollaps"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Djurgården är ute ur Svenska cupen efter att ha förlorat mot division 1-laget Norrby med 4-2.
– Det var en kollektiv kollaps, säger Emil Bergström till DIF-TV.

Stockholmslagets Svenska Cupen-äventyr tog slut under söndagen. Blåränderna förlorade med 4-2 mot division 1-laget Norrby på bortaplan och kan därmed inte vinna sin grupp. Idag var det besvikna spelare som kom ner till träningen.
– Så här dagen efter så är det svårt att gå vidare. Jag tror att alla är väldigt besvikna och framförallt igår så var vi arga på oss själva. Det var ju på något sätt en kollektiv kollaps och igår och även idag är man väldigt besviken på sig själv och hela laget, sa Emil Bergström i en intervju med DIF-TV.

– Imorgon är det fullt fokus inför Allsvenskan, vilket blivit vårt stora huvudfokus nu. Hur tråkigt det här än är, så är det ändå Allsvenskan som är målet. Vi hade ett mål att ta oss vidare i Svenska Cupen, men nu är det kört tyvärr. På torsdag har vi ändå en bra match att jobba vidare på och utveckla spelet.

På torsdag väntar en betydelselös match mot IFK Norrköping, där Emil Bergström ändå kräver att hans lag spelar betydligt bättre än mot Norrby.

– Vi gick ifrån våra principer och spelade inte alls efter de spelsätt som vi satt upp. Det blev mycket egna initiativ. När vi gör knasiga grejor i vårt anfallsspel så är det väldigt svårt även i försvarsspelet också. Egentligen handlar det om att vi inte var oss själva.

– På torsdag ska vi fan gå ut och visa vilket Djurgråden vi ska vara 2015.

Publicerad 2015-03-02 kl 22:04
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons