Erton räddade Djurgården - var riktigt illa ute

Djurgården

Djurgården spelade 2-2 mot HJK Helsingfors.
Tack vare Erton Fejzullahu som kvitterade med 20 minuter kvar.

Djurgården fick en drömstart - Brian Span gjorde 1-0 efter bara sex minuter. Men HJK vände på matchen. Kvitteringen kom i den 36:e minuten och fyra minuter senare stod det 2-1 till det finska hemmalaget.

Helsingfors pressade på i den andra halvleken och Djurgården var illa ute - men i stället för 3-1 stack Dif i den 69:e minuten upp i en kontring och kvitterade genom Erton Fejzullahu.

Matchen slutade 2-2. Så här startade Djurgården:

Kenneth Höie - Peter Nymann, Mattias Östberg, Joona Toivio, Jesper Arvidsson - Sebastian Rajalakso, Daniel Amartey, Simon Tibbling, Brian Span - Erton Fejzullahu - Luis Solignac.

Anmärkningsvärt från Djurgårdens resa till Finland är att den annars centrale mittfältaren Yussif Chibsah spelade högerback mot Lahti, och han kom även i den positionen mot Helsingfors.
Publicerad 2013-02-16 kl 14:20