Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/DJURGÅRDEN

Femte raka i sikte för Djurgården: "Lutar oss mot bra självförtroende"

Foto: SCANPIX

Djurgården satsar på femte raka segern när man ställs mot Åtvidaberg på bortaplan i kväll.
- Vi lutar oss mot ett bra självförtroende, säger tränaren Pelle Olsson till fotbollskanalen.se.

Kalmar, Sundsvall, Falkenberg, Gefle. Där har ni Djurgårdens svit av segrar under den senaste tiden. I kväll ställs blåränderna mot Åtvidaberg, som ligger på kvalplatsen, på bortaplan.

En tuff match, enligt Djurgårdens tränare Pelle Olsson.

- Åtvidaberg har haft marginaler emot sig. De har en offensiv skicklighet, med Kristian Bergströms fot, Lameiras och Christensen på kanterna, Sköld och Owoeri på topp. Det finns en hel del saker att se upp med. Det gäller att vi är maximalt förberedda, säger Olsson.

Hur är det att komma till Kopparvallen?
- Vi vann där på försäsongen. Det här är en svår match bland andra svåra matcher. Men det är ingen skillnad. Vi lutar oss mot ett bra självförtroende och att vi över tid haft ett bra bortaplansspel. Vi har varit svåra att slå borta. Är vi beredda att jobba så hårt som vi gjort senaste matcherna så har vi chansen att vinna igen.

- Det är glädjande att hela truppen har ett bra självförtroende och att det finns ett "go" i truppen. Hela laget åker med i en bra anda. Det gör att det finns chans att utvecklingen fortsätter. Det är otroligt glädjande. Men vi vet att varje match är unik och att varje match ska vändas över till vår fördel, så det gäller att jobba väldigt hårt, säger Pelle Olsson.

Yttermittfältaren Haris Radetinac missade några dagar under förra veckan på grund av familjeskäl. Han är dock med i truppen mot Åtvidaberg. Det är inte Martin Broberg, som varit febersjuk.

Publicerad 2015-05-11 kl 07:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons