Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/DJURGÅRDEN

Hemvändare ska ersätta stjärnan i Djurgården

Sölvi Ottesen och Fredrik Stenman

Sölvi Ottesen eller Fredrik Stenman? Det är Djurgårdens just nu hetaste alternativ för att ersätta stjärnan Daniel Amartey som flyttat till FC Köpenhamn.

Djurgården har sålt Daniel Amartey till FC Köpenhamn och vill nu ersätta stjärnan i backlinjen. Enligt uppgift till fotbollskanalen.se är det två spelare man siktat in sig på i första hand. Dels rör det sig om Fredrik Stenman vars kontrakt med Club Brügge just gått ut och dels Sölvi Ottesen som har ett år kvar på sitt kontrakt med Ural Sverdlovsk Oblast i den ryska ligan.

Ottesen kom till Djurgården som 20-åring 2004 och spelade fyra säsonger i klubben, vann ett sm-guld och två cupguld innan han flyttade vidare till Danmark och först Sönderjyske och senare FC Köpenhamn. När Ottesen lämnade FCK förra sommaren var han aktuell för Djurgården men hamnade istället i den ryska ligan.

Även Stenman är en spelare som Djurgården haft koll på länge. Han var också ett alternativ redan förra sommaren och återigen i vintras när det stod klart att han inte skulle få förlängt med Club Brügge. Nu har kontraktet löpt ut och svensken är på jakt efter en ny klubb.
Stenman spelade i Djurgåden 2003 till 2005 men var då vänsterback. Vid en återkomst är det däremot mer sannolikt att han kommer att spela mittback.

Publicerad 2014-07-08 kl 15:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons