Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN/DJURGÅRDEN

James Keene tränar med Djurgården - hoppas på kontrakt

Foto: Scanpix

James Keene

James Keene tränar med Djurgården.
Nu hoppas han på att få ett kontrakt.
- Det är absolut något jag kan tänka på, säger han till klubbens hemsida.

James Keene spelade i Djurgården 2012 och då blev han så populär att han utsågs till Årets Järnkamin, Årets spelare som röstats fram av fansen. Efter säsongen flyttade anfallaren till England för spel i moderklubben Portsmouth och sedan har det även blivit spel i Elfsborg, Tel Aviv i Israel och North East United i Indien. Nu är 29-åringen klubblös och tillbaka i träning med Djurgården.

- Jättekul att vara tillbaka, det är en väldigt härlig klubb. Jag håller igång eftersom jag inte har tränat så bra i vinter. Senast jag tränade var i början av december. Så det är kul att vara igång och vara tillbaka här och träffa lite folk. Det blir vad det blir till slut, säger han till klubbens hemsida.

Hur var det i Israel och Indien?

- I Israel var nivån väldigt bra. Det är en stor klubb som brukar vara ute i Europa. I Indien var det kul att testa på något nytt. Det var bra fotboll.

Det verkar inte vara några problem med målskyttet?

- Nej det blev ett par stycken faktiskt.

Vad händer nu då?

- Jag kör veckan ut med Djurgården. Det är kul att komma igång igen. Efter den här veckan får vi se hur det blir. Vi får se hur det blir. Jag trivdes jättebra i klubben när jag var här. Fansen var fantastiska och det är en väldigt bra stämning i klubben nu. Det är absolut något som jag kan tänka på. 

Publicerad 2015-02-05 kl 14:34

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER