Klubb-TV: Djurgårdens 16-åring efter debuten: "Sjukt stort"

Djurgården

16-årige Cristian Rubio Sivodedov gjorde sina första minuter för Djurgården i den galna 5-3-vinsten över Norrköping. Nu berättar talangen om känslorna efter debuten.
- Det är bara glädje. Helt underbart.

Djurgården och IFK Norrköping möttes på Nya Parken i en högdramatisk fotbollsmatch under måndagskvällen. Det hela inleddes när IFK Norrköping redan efter tio (!) sekunder satte 1-0. Djurgården kunde sedan komma tillbaka in i matchen och ta sig upp i en 3-1-ledning. Vid sidlinjen värmde 16-årige talangen Cristian Rubio Sivodedov (Rubio på tröjan) och hoppades på ett inhopp.

- Jag blev nästan gråtfärdig när de gör 3-2 och 3-3, säger han.

IFK Norrköping kom tillbaka till 3-3 och Rubios inhopp fick vänta. Djurgården kunde dock på nytt gå upp i en tvåmålsledning. Och vid ställningen 5-3 till bortalaget fick talangen beskedet att han skulle få hoppa in.

- Det är bara glädje. Helt underbart, säger Rubio efter debuten.

Det blev bara cirka två minuter för Cristian Rubio Sivodedov, men han var glad över att ha debuten avklarad och hoppas på fler chanser snart igen.
- Det är sjukt stort. För mig är det hur stort som helst. Jag vill bara fortsätta träna och spela matcher så jag kan hjälpa laget mer.

Publicerad 2014-07-15 kl 10:10