POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
DJURGÅRDEN

Nu öppnar FCK-stjärnans agent för Djurgården

Foto: Scanpix

Sölvi Ottesen

Han lämnade Djurgården för Danmark och fick ett karriärlyft. Men efter ligaguld och spel i Champions League har det nu vänt neråt för Sölvi Ottesen - frysbox och nu öppnar hans agent för Djurgården igen.

– Vi är beredda att lyssna på allt i dagsläget, säger John Sivebaek.

Sölvi Ottesen kom till Djurgården 2004 och det blev tre säsonger i klubben för den isländske mittbacken. 2008 lämnade han för Sönderjyske i Danmark och inför säsongen 2010-2011 slog storklubben FC Köpenhamn till på Ottesen.
Hyggligt med speltid första säsongen och så gott som ordinarie i fjol, men denna säsong har han stoppats långt ner i tränare Ariël Jacobs frysbox. Nu vill 28-åringen lämna, och kontraktet går ut i vår. Agenten John Sivebaek har inlett arbetet med att hitta ny klubbadress åt Ottesen.

– Vi har inte diskuterat på allvar med FCK än till vilket pris han kan lämna i januari, om han till och med kan gå gratis. För vi måste hitta intresserade klubbar först, säger Sivebaek till FotbollDirekt.se.

Hur ser intresset ut?

– Än så länge har vi inget konkret. Sölvi har inte spelat i FCK på länge och det är en svår marknad just nu. Men samtidigt är jag hoppfull då det är en bra spelare med bra meriter, han är isländsk landslagsman och har spelat Champions League med FCK. Vi hoppas ha klart med något den närmsta månaden, det bästa vore om han fick lämna i januarifönstret.

Han kom till FCK från Sverige och Djurgården, har ni hört något därifrån?

– Nej, ingenting. Om det skulle kunna vara ett alternativ? Ja, det beror på vad de kan erbjuda kontraktsmässigt. Vi är beredda att lyssna på allt i dagsläget.

Publicerad 2012-11-30 kl 14:27
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå