Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/DJURGÅRDEN

Nye Dif-tränaren på plats på Kaknäs - presenteras 13.30

Djurgården har gjort klart med norrmannen Per Mathias Högmo som ny huvudtränare. Fotbollskanalen.se är på plats på Djurgårdens träningsanläggning där Högmo befinner sig. Han presneteras 13.30.

Norrmannen Per Mathias Högmo tar över Djurgården som stått utan tränare sedan Magnus Pehrsson avgick. 53-årige Högmo har precis träffat spelarna på lagets träningsanläggning Kaknäs och blir officiellt presenterad 13.30. Han har tidigare varit tränare i bland annat Rosenborg, Tromsö och det norska damlandslaget - vilka han tog till OS-guld 2000.

Varken Djurgårdens tillförordnade sportchef Anders Grönhagen eller Ingvar "Putte" Carlsson, styrelseledamot i Djurgården vill kommentera det faktum att Högmo är på plats på Kaknäs.

- Ni får vänta, jag kan inte kommentera det, säger Grönhagen till fotbollskanalen.se.

Anders Grönhagen är bekant med Per Mathias Högmo sedan sin tid som tränare för Fredrikstad i den norska ligan. Högmo har utöver tränarjobb i bland annat Tromsö och Rosenborg dessutom tagit OS-guld 2000 med det norska damlandslaget.

Under sina tre sejourer i Tromsö som han lämnade förra året har Högmo lyft laget till flera toppplaceringar i ligan och har coachat laget i Europa League.

Publicerad 2013-05-15 kl 12:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons