Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/DJURGÅRDEN

Radetinac skadad igen: ”Har det alltid i baktankarna”

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Haris Radetinac har haft en olycklig start på den allsvenska säsongen. Mot Kalmar under fredagen drog han på sig en ny skada.
- Jag försöker ge hundra procent, men jag har alltid skadorna lite i baktankarna, säger Radetinac till fotbollskanalen.se.

Det vill sig inte riktigt för Haris Radetinac just nu. Djurgårdens yttermittfältare har drabbats av skada på skada under inledningen av säsongen. Under fredagen tvingades han bryta matchen mot Kalmar efter att ha skadat högerfoten.

- Jag hade vänsterfoten tejpad sedan tidigare, efter matchen mot Hammarby. Nu är det högerfoten och så fick smällen mot axeln mot Elfsborg. Det är inte roligt, säger Radetinac.

"Gjorde jävligt ont"
Det var när 29-åringen skulle skjuta som en Kalmar-spelare snodde bollen precis framför ögonen på honom och när han då svingade sitt ben åkte han på en smäll.

- Det gjorde jävligt ont. Jag hoppas att det bara är en liten vridning. Som tur är har vi åtta-nio dagar till nästa match, så förhoppningsvis återhämtar jag mig snabbt. Kanske kan jag tejpa så att jag kan spela, säger Radetinac.

- Jag ska kolla upp det i morgon (läs i dag). Vi får se om det har svullnat mycket. Har det inte svullnat så mycket så är det ett bra tecken. Då kanske jag kan börja träna igen snabbt.

Hur är det att inte vara 100 procent, som du inte har varit de senaste veckorna?

- Det är det som är jobbigt, att man måste lägga fokus på att tejpa hit och dit. Jag försöker ge hundra procent, men jag har det alltid i baktankarna när jag tränar och spelar. Det är alltid skönt att vara helt frisk så att man kan spela ut. Nu måste jag tänka efter och vara lite försiktig, avslutar yttern.

Se alla höjdpunkter från matchen i spelaren ovan.

Publicerad 2015-04-18 kl 08:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons