Spelare bröt benet när Djurgården vann stort - två mål av Erton

Djurgården

5-0 efter 30 minuter.
Djurgården tog en enkel seger mot BKV Norrtälje.

Daniel Amartey och Andreas Johansson är avstängda mot Helsingborg. Då fick Simon Tibbling och Yussif Chibsah spela på det centrala mittfältet i 5-0-segern mot Division 3-laget BKV Norrtälje.

Djurgården dominerade matchen och ledde med 5-0 redan efter 30 minuter. Erton Fejzullahu och Godsway Donyoh gjorde två mål var och Martin Broberg noterades för en fullträff.

Matchen fick ett väldigt tråkigt slut då BKV-kaptenen Daniel Bellander bröt benet i en kollision med egen målvakt. Domaren och båda lagen enades om att bryta matchen cirka tio minuter före full tid.

Så startade Djurgården: Kenneth Höie - Peter Nymann, Mathias Östberg, Emil Bergström, Vytautas Andriuskevicius – Martin Broberg, Simon Tibbling, Yussif Chibsah, Godsway Donyoh – Erton Fejzullahu, Amadou Jawo.

På bänken: Eric Dahlgren (mv), Jesper Arvidssson, Petter Gustafsson, Andreas Johansson, Daniel Amartey, Brian Span, Luis Solignac.

Publicerad 2013-07-31 kl 19:37