Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/DJURGÅRDEN

”Super-Bo” besökte Manchester City: ”En inspirationsresa”

Foto: Djurgården

I helgen besökte Bo Andersson och Pelle Olsson Manchester City.

”Super-Bo” är nöjd med resan:

- Resan gav inspiration och motivation, säger Andersson till fotbollskanalen.se.

Det har varit aktiva veckor i Djurgården. Först blev ”Super-Bo” Anderssons återkomst till klubben som sportchef officiell. Sedan blev det klart att kompisen Pelle Olsson hämtades över från Gefle som Per-Mathias Högmos ersättare på tränarposten. I helgen besökte Bo Andersson och Pelle Olsson storklubben Manchester City.

- Vi åkte i en grupp på drygt 15 personer, det var inte bara jag och Pelle från Djurgårdens organisation. Vi besökte deras träningsanläggning, pratade med folk i klubben om hur de jobbar och så avslutade vi resan med att se den fantastiska matchen mellan Manchester City och Tottenham, säger Andersson till fotbollskanalen.se.

- Vi har ju inget samarbete på pappret med Manchester City utan detta var för att vårda den relation som klubbarna byggt upp under det senaste året. Det var tänkt som en inspirationsresa – och resan gav verkligen inspiration och motivation.

Hur menar du då?

- Vi tar med oss hur de arbetar i klubben. Allt från hur bra vi blev omhändertagna i klubben till hur de arbetar. Vi fick stor insyn och tar med oss mycket från resan som vi själva kan jobba med för att göra Djurgården så bra som möjligt.

Du nämner att ni åkte dit i grupp. Var klubbens chefsscout Khaled El-Ahmad också med?

- Khaled var med på resan. Det är han som har fått igång det här samarbetet så det var självklart att han skulle följa med.

Hur ser du på Khaleds framtid i klubben?

- Khaled har gjort ett riktigt bra jobb i Djurgården. Vi har diskuterat en del men jag börjar inte på riktigt i klubben förrän den 1:e december och kan därför inte säga så mycket mer än så.

Publicerad 2013-11-25 kl 12:03
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons