POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

"Djurgårdens problem är uppförstorade"

Djurgårdens situation skrämmer: "Men samtidigt är deras problem uppförstorade", anser Gais klubbdirektör Sebastian Arby som länge beundrat Djurgården.

- Deras problem är uppförstorade. Det tycker jag man kan säga, säger Gais klubbdirektör till FotbollDirekt.se och fortsätter:

- Vinner Djurgården bara några matcher så är laget med igen. På många låter det som att laget är avhängt men så är det ju absolut inte.

Är du förvånad över att en storklubb som Djurgården har problem?

- Ja, det är jag. Det var jag redan förra säsongen. Det finns ändå så många bra spelare i klubben så det ska inte behöva se ut som det gör.

- Deras problem har blivit uppförstorade. Djurgården är fortfarande ett lag med kvaliteter.

Gais klubbdirektör berättar om hur han på nära håll – ett antal år tillbaka i tiden - följde Djurgården på nära håll och hur det influerade honom.

- I mitt förra jobb var jag på studiebesök för att se och lära. Och det är märkligt hur en så fin, stabil och imponerande organisation…hur snabbt det kan förändras. Det är lite skrämmande.

- Men det visar bara hur skört det är.

Hur ser du på måndagens match mot ett Djurgården som inte har något att falla tillbaka på – fördel er?

- Jag vet inte hur de känner sig. Men vi känner trygghet efter tre raka matcher utan förlust. Nu är det inte så mycket som skiljer, det kan svänga snabbt. Men vi vet att vi har ett sparkapital i flera skadade spelare och att vi kan ännu bättre.

Publicerad 2009-05-04 kl 09:48
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå