POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Djurgårdsbud på gång till mittbacksprofil

Djurgården har både förstärkt med en mittback och jagat ytterligare alternativ - nu ser Dif ut att satsa på dansken Marc Pedersen.
- Djurgården gillar Marc och Marc känner 110 procent för Djurgården. Jag tror och hoppas på en lösning inom några veckor, säger hans agent.

Självmål i derbyt mot AIK i våras och där efter svårt korsbandsskadad.
Marc Pedersens säsong tog slut på ett hårt sätt och hans framtid i Djurgården har varit oviss, inte minst därför att stockholmarna både köpt en mittback i Häckens Mattias Östberg och även jagat Peter Larsson från Köpenhamn.

Nu ser faran emellertid ut att vara över för Pedersen. Det stannade vid Östberg och danskens agent och Djurgården ska nu inom kort återuppta förhandlingar och inom kort ser ett nytt kontrakt ut att vara klatt med den danske profilen.
- Jag tror det. Marcs förstaprioritet är Djurgården. Han känner redan så mycket för den här klubben och känner att han har Magnus Pehrssons förtroende. Vi vill ha klart med något så nytt som fort som möjligt, säger hans agent Mads Bach Lund till FotbollDirekt.se.

- Djurgården gillar Marc och Marc känner 110 procent för Djurgården. Vi vet vart vi har varandra och kommer inom kort att återuppta förhandlingar och jag tror och hoppas på en lösning inom några veckor.

Pedersen har tidigare uppgetts kräva en flerårsdeal för en fortsättning men där ser han och agenten nu ut att ha svängt.
Den danske mittbacken är så angelägen om att få ingå i Djurgårdens nya satsning att han öppnar för ännu ett kort avtal.

- Vi har inga krav, inte på det viset. Ett eller fyra år spelar inte så stor roll, även om han gärna ser ett så långt kontrakt som möjligt, fortsätter Bach Lund.

Pedersen har med andra ord snabbt sedan flytten från Vejle i februari rotat sig i Djurgården, något hans agent starkt sätter ord på.

- Det här är enkelt, han känner mycket för Djurgården och tror på den här satsningen. Djurgården är hans förstaprioritet. Det tillsammans med att hans rehab går bra gör att jag tror vi har en lösning på det här snart.

Publicerad 2012-09-03 kl 14:36
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå