Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
30v

Domarbas avslöjar orden som fick Mårtensson avstängd

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Al-Hakim ge sin syn på Mårtenssons utvisning i spelaren ovan.

Johan Mårtensson är rasande arg över att han stängs av i totalt tre matcher.
Nu berättar domarkommitténs ordförande Peter Ekström för Expressen vad ÖSK-spelaren skrek till assisterande domaren efter slutsignalen mot Hammarby.

”Tack för matchen, du är så jävla pissdålig din sopa”.

Det är vad Örebros mittfältare Johan Mårtensson ska ha skrikit till assisterande domaren Fredrik Klyver efter slutsignalen mellan ÖSK och Hammarby, enligt domarkommitténs ordförande Peter Ekström. Mårtensson var arg på domarteamet efter ÖSK:s förlust, som kom till efter att Kennedy Igboananike visats ut i slutet av den första halvleken.

Tidigare under fredagen meddelades det att Mårtensson stängs av i ytterligare två matcher, efter att ha fått stå över torsdagens match mot Djurgården, och den domen från disciplinnämnden har huvudpersonen rasat över.

- De tar avstängningen på det verbala och ska de gå på vad jag säger så är det tio spelare per match som borde få tre matchers avstängning, sa Mårtensson till Nerikes Allehanda under torsdagen.

Mårtensson är också besviken på huvuddomaren Mohammed Al-Hakim som i C More efter matchen hävdade att spelaren gett en assisterande domare en "knuff", vilket spelaren själv säger är helt felaktiga uppgifter.

Till Expressen säger domarkommitténs ordförande Peter Ekström:

- Om Mårtensson nu vill flytta fokus från den anmälan och det fattade beslutet till ett ordval ”dunk eller knuff” i studion så känns det som om Mårtensson inte vill stå upp för sitt nedsättande agerande och uppträdande.

Efter att ha berättat vad Mårtensson sa till domaren Fredik Klyver säger Ekström:

- I samma sekvens gör Mårtensson en handpåläggning på Klyver i form av tre snabbare dunkar med öppen handflata mot hans bröst, upp mot axeln. Den fysiska kontakten var dock inte våldsam eller utförd med stor kraft, men utfördes på ett sätt som i sammanhanget var, enligt mig, nedvärderade i sammanhanget av det vokabulär som användes för stunden.

Publicerad 2018-05-18 kl 18:29
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons