Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Douglas Roos erbjuds stanna i Dif: "Kul att de har förtroende för mig"

Han är bortröstad ur Djurgårdens styrelse – men kan ändå fortsätta sitt arbete för klubben. Den nya ordföranden vill behålla Douglas Roos inom organisationen.
- Jättekul att Tommy har förtroende för mig, säger han till fotbollskanalen.se.

Efter årets fiaskosäsong gjorde Dif rent hus på onsdagen. Som väntat tar Tommy Jacobsson över rodret – men någon bitterhet märks inte hos den avgående styrelsen.

- Det låter kanske konstigt, men jag är full av tillförsikt. Tommy är en ”doer” och rätt man att ta vid där vi slutade, säger Douglas Roos.

Faktum är att Jacobsson redan tillfrågat honom om att sitta kvar som ordförande för Djurgårdens arenabolag.

- Så är det, det stämmer. Vi ska träffas i veckan och diskutera. Han hörde sig för med mig redan efter det extrainsatta årsmötet, säger Douglas Roos.

Men det är inte säkert att Roos verkligen accepterar erbjudandet. Vid sidan av Blåränderna driver han sajten Nyheter24, som också upptar mycket tid.

- Jag ska fundera. Det känns bra att Tommy vill ha med mig, men innan jag fattar ett beslut ska jag fundera ordentligt. Redan som läget är nu är jag mer eller mindre upptagen under dygnets alla 24 timmar, för det mesta, säger Roos.

Han betonar att ett ”nej tack” inte skulle bero på någon form av schism.

- Absolut inte, jag lämnar med enbart positiva känslor i så fall. Fortfarande går jag runt och är glad nonstop över att vi klarade det allsvenska kontraktet, säger Roos.

Publicerad 2009-11-12 kl 19:25
Annons
Annons
Annons