Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Dulee bitter på AIK: "Förlåter dem aldrig"

Dulee Johnson har fått en ny chans - i holländska De Graafschap. Men han har inte glömt tiden i AIK:
- Jag förlåter dem aldrig. De hittade på en massa historier som inte stämde om mig, säger Johnson.

Dulee Johnson har funnit sig tillrätta i sin nya klubb De Graafschap. I juli skrev Johnson kontrakt med den lilla holländska klubben, som medgett att den liberianske mittfältaren är lite av en chansvärvning.

Johnson hade ett stökigt fjolår - han friades från våldtäktsanklagelser, men fälldes för sexköp. AIK köpte ut Johnson från i december. Enligt Solnaklubben fick Johnson sparken, men det är inte spelarens version. Johnson hävdar att han hade velat lämna klubben länge.
- Jag förlåter aldrig AIK. Allt som hände där, säger Dulee Johnson.

- Jag vill verkligen inte prata om detaljer för då blir jag riktigt arg, här inne. Jag blev så illa behandlad av klubben. Det var inte kul.

Johnson säger att han inte följer AIK så nära längre, och att han knappast lär spela där någon gång igen. Men han har inte glömt tiden i klubben.
- Det finns inte mycket kvar för mig att hämta där, säger Johnson till Expressen.
- Det som varit har varit, jag vill faktiskt blicka framåt nu. Annars blir jag upprörd. De hittade på massa historier som inte stämde om mig. Det gjorde ont i min själ.

AIK:s chefsscout Björn Wesström öppnar för att reda ut saker och ting med Johnson.
- Om Dulee Johnson har några synpunkter på hur AIK har behandlat honom så hoppas jag att han kontaktar AIK, så att vi kan bemöta det.

- Jag tänker inte gå i svaromål över huvud taget. Är det så att Dulee har synpunkter på hur AIK har behandlat honom så får han gärna kontakta oss så ska vi säkert reda ut det.
 

Publicerad 2011-08-12 kl 11:28
Annons
Annons
Annons