Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Dulee Johnson öppnar för allsvensk comeback: Stänger inga dörrar

Dulee Johnson är klubblös.
Nu öppnar mittfältaren för en allsvensk comeback.
- Inga dörrar är stängda, säger hans advokat Conny Cedermark.

Enligt den holländska föreningen De Graafschap ska Dulee Johnson ha kört rattfull och vägrat utandningstest. Därför bröts kontraktet. Nu är mittfältaren klubblös - och i dagsläget är det inget lag som har visat intresse.

ANNONS

- Inget än så länge. Vi har inte kommit någon vart alls i den där delen. Uppgörelsen med De Graafschap är fortfarande relativt ny, så att man har styrt upp förutsättningarna kring det här först i dagarna. Det har inte funnits förutsättningar att fundera på framtiden än så länge, säger Conny Cedermark till fotbollskanalen.se.

- Just nu samlas tankarna. Han har en familjesituation att fundera kring. Det är inte helt lätt att rycka upp hur som helst, men vad det lider sen så blir det ju frågan om att sätta sig ner och fundera på alternativ.

Är han kvar i Holland?

- Han har fortfarande ett boende i Holland och det är delvis den situationen som han nu får överväga och fundera lite kring när det gäller nästa destination. Om det ska bli Holland igen eller om det ska bli någon annanstans. Det återstår att se.

ANNONS

Vad tycker du om den situationen som hände där nere?
- Jag har inga synpunkter mer än att jag kan konstatera att förutsättningarna i De Graafschap har ändrats relativt nyligen bestående i att klubben sparkade den sportchefen som tog in Dulee, och det tror vi är en av de bidragande orsakerna till att man valde att gå skilda vägar.

Börjar du inte bli trött på allt som händer kring Dulee?

- Nej, det kan man inte vara. Är det så att man har uppdraget att hjälpa till och hitta klubbar, och det är ju den delen som jag är engagerad i, så är det klart att jag måste göra vad jag kan.

Tror du att det blir svårt att hitta en klubb?
- Det finns massor av europeiska klubbar som är intresserade av duktiga fotbollsspelare.

Men med tanke på vad som har hänt i de senaste klubbarna - tror du inte att han är en risk?

ANNONS

- Det är klart, men samtidigt är det alltid så att om en klubb är intresserad av en spelare får de givetvis göra ett övervägande och det gäller ju både chanser och risker, och det gäller naturligtvis alla spelare. Sedan förstår jag anledningen till din fråga naturligtvis, men det är något som kommer med i paketet.

Kan det bli en flytt tillbaka till Sverige?
- Jag har inga synpunkter på det, bara det att inga dörrar är stängda.

Publicerad 2011-10-12 kl 22:30
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto