POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Dystert besked för Helsingborgsanfallare - tvingas lägga av

Magnus Arvidsson värvades till Helsingborg från Halmstad inför säsongen. Men det blev inget spel för den 36-årige veteranen som nu bestämt sig för att lägga av.

Arvidsson skrev på ett halvårskontrakt med Helsingborg, då han haft skadeproblem och det var osäkert om han skulle kunna spela. Nu har både han och HIF gett upp hoppet om en comeback.

- Jag insåg att det inte fungerade längre. Ibland kändes det bra, iblnad sämre. Ska man konkurrera i Helsingborgs A-lag, ska man vara hundraprocentig, säger Arvidsson till klubbens hemsida.

Magnus Arvidsson, som tidigare spelat i HIF, skulle återvända och avsluta karriären hos skåneklubben var det tänkt men nu blir det alltså inte så.
- Först och främst ska jag ha semester och sedan vill jag gå en tränarutbildning. Om det blir en tränarkarriär vet jag itne men utbildningen vill jag gå i alla fall, så jag får se om det är något för mig, säger Arvidsson.

Sportchefen Jesper Jansson säger sig ändå vara nöjd med värvningen av Arvidsson, trots att det inte blev något spel för honom.
- Magnus är en superkille och har varit en poisitiv injektion i truppen. Det är tråkigt att han inte fick chansen att komma tillbaka. Det hade han varit värd med den professionella inställningen han visat upp under hela våren, säger Jesper Jansson.

Publicerad 2009-05-31 kl 12:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå