Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Efter Ajdarevic - fler mittfältare på ingång

Sedan tidigare är Astrit Ajdarevic klar för IFK Norrköping. Johan Arneng förhandlar med klubben. Och nu uppges att en till meriterad mittfältare är aktuell för Peking.

Det är BP:s Gabriel Petrovic från Brommapojkarna som "Peking" har på kornet.
26-årige Petrovic, med bakgrund i AIK och Väsby, gjorde 26 matcher för BP den gångna säsongen. Han sitter nu på ett utgående kontrakt med BP. Och både Petrovic och Norrköping bekräftar att kontakter tagits.

- Jag kan inte säga mer än att vi har pratat med honom. Vi har sett honom vid ett flertal tillfällen och tycker att han är en bra spelare, säger Pekings sportchef Tony Martinsson till Norrköpings Tidningar.

- Jag har pratat med IFK, men det var ett tag sedan. Just nu tar jag det mest lugnt och väntar, men visst är det ett par klubbar som hört av sig, säger Gabriel Petrovic till samma tidning.

Tony Martinsson vill inte säga om klubben gett Petrovic något kontraktsförslag, men hyllar spelarens defensiva egenskaper.
-Du får återkomma om någon vecka när det gäller den spelaren (Petrovic). Han är en stabil spelare som varit bra i Brommapojkarna och Väsby. En duktig passningsspelare som är bra defensivt.

Norrköpings sportchef vill inte heller kommentera hur det går i förhandlingarna med Johan Arneng, som väljer mellan Norrköping, Syrianska och två norska klubbar. När det gäller rekryteringen av en ny tränare är det också locket på.
Martinsson förklarar den hemlighetsfulla approachen till medier så här:
- Varje gång en tidning nämner ett namn stiger månadslönen med 10 000. Vi säger något när vi har något att presentera. Det är vår strategi.

Publicerad 2010-11-29 kl 11:45
Annons
Annons
Annons