Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Efter avancemang till allsvenskan: Storsponsorn ökar miljonstödet

Efter sex års frånvaro i allsvenskan så är nu Trellborg tillbaka inför säsongen 2018. Nu går klubbens storsponror in mer miljoner i stöd inför comebacken.
– Jag vill att TFF ska etablera sig i allsvenskan, säger Mellby Gårds vd Johan Andersson till Trelleborgs Allehanda.

I söndags spelades returmötet i det allsvenska kvalet mellan Trelleborg och Jönköping Södra, där Trelleborg lyckades knipa den allsvenska platsen som stod på spel.

Efter avancemanget kom ett glädjande besked från klubbens sponsor Mellby Gård, som har sponsrat Trelleborgs FF i trettio år. Mellby Gårds vd Johan Andersson är villig att lägga till ytterligare miljoner, än de fem miljoner som klubben fick i år, i sin sponsring för klubben.

– Vi kommer att fortsätta stötta Trelleborgs FF. Det är klubben i vårt hjärta. Precis som jag sa i måndags på torget i Trelleborg så kommer vi att öka stödet nästa år, vilket jag redan har signalerat till Mattias Kronvall (klubbdirektör i TFF), säger Johan Andersson till Trelleborgs Allehanda, och menar att det ökade stödet är för att han vill att Trelleborg ska etablera sig i allsvenskan.

- Vi vill inte gå samma öde till mötes som många andra lag tvingats göra och ska vi lyckas undvika det så kan det krävas ytterligare ekonomiska resurser.

Publicerad 2017-11-23 kl 17:14
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons