POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Efter de strandade förhandlingarna: Hamad kan lämna MFF gratis

Förhandlingarna mellan Jiloan Hamad och MFF om en kontraktsförlängning har strandat.
– Vi vill ha ett vettigt avtal, säger Hamads agent Innocent Okeke.

I vintras ryktades det att Jiloan Hamad och Malmö FF var överens om en förlängning av talangens kontrakt. Nu kan fotbollskanalen.se avslöja att parterna inte kommer överens, och att Hamad nu kan lämna klubben som Bosman efter säsongen.

– Just nu har vi kört fast. Vi vill ha ett vettigt avtal och Jiloan vill spela Champions League i framtiden.

Mittfältstalangen Jiloan Hamad har trots det gått ut och bedyrat till sin lojalitet till ” di blåe”. Och samtidigt visar MFF att man vill behålla Hamad. Vad är då anledningen till de utdragna förhandlingarna? Hans agent Innocent Okeke är inte i Sverige när Fotbollskanalen.se når honom:

- Just nu är jag utomlands och jag stressar aldrig. Jag var där (hos MFF) för två veckor sedan och pratade. Men det måste kännas rätt för Jiloan att vara kvar, säger han. Hamads kontrakt går ut vid nästa årsskifte, men redan i sommar kan han förhandla med, och skriva på för andra klubbar, och då lämna MFF gratis.

- Jag vet inte om Jiloan kan lämna Malmö som Bosman-fall. Just nu finns, vad jag vet, inget intresse från andra klubbar. Vi får ta ställning till anbud när de kommer, fortsätter Innocent Okeke.

Okeke är tydlig med att alla beslut som tas måste kännas rätt i nuet. Att tränare Roland Nilssons framtid inte är klar skapar ytterligare en osäkerhet, och därför vill Okeke att beslut om Nilssons framtid tas så snabbt som möjligt.

- Jag vet inte när ”Rolle” lämnar. Det kan vara om en månad, ett år, eller imorgon. Det är skönt om han lämnar snart så vi vet hur det blir, säger han.

Och då agenten menar att man måste handla i nuet, lämnar han många trådar löst hängande inför framtiden.

- Jag är säker på att det kommer att lösa sig, men vad som helst kan hända, avslutar Innocent Okeke.

Publicerad 2011-03-24 kl 14:42
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå