POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
4v

Efter Djurdjic-turerna - Bajen bjuder in till presskonferens: "Förändring i spelartruppen"

Foto: Bildbyrån.

Nikola Djurdjic rapporteras vara nära en flytt till Kina.
Nu bjuder Hammarby in till presskonferens på fredag eftermiddag. 

Hammarby gav under fredagen besked om att föreningen bjuder in till presskonferens klockan 16.30 på Årsta IP med anledning av "förändring i spelartruppen". 

Klubbens sportchef Jesper Jansson uttalade sig i förra veckan för Aftonbladet om föreningen för samtal med en kinesisk klubb, enligt Expressen Chendu Better City FC, om en övergång för Nikola Djurdjic och sa även att han skulle hålla en presskonferens om det. 

- Just nu kan jag inte säga så mycket mer. När soppan är klar kommer jag kalla till någon liten form av presskonferens, sa han till Aftonbladet då.

Hammarby klargör däremot inte om den presskonferensen som föreningen bjuder in till den här fredagen har att göra med den serbiske anfallaren. Sajten Fotboll Sthlm skriver dock att det handlar om att man ska offentliggöra försäljningen, och att man också kommer att presentera en ersättare som, enligt Expressen, är förre Häcken-anfallaren Paulinho, 33. 

Paulinho lämnade efter förra säsongen Häcken för spel i Hapoel Beer Sheva, men bröt nyligen sitt avtal med den israeliska klubben. Nu är han möjligen klar för Hammarby. 

Publicerad 2020-01-24 kl 13:23
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå