Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Efter flera samtal: ''Santos lovar att ge allt''

Alvaro Santos verkar ha tänkt om. Brasilianarens vägran att spela i superettan ser ut att ha lagt sig efter flera möten med tränaren Janne Andersson.

- Jag har haft flera samtal med Alvaro och det finns inga problem. Det finns ingen tvekan. Han har lovat att han kommer att ge allt, avdramatiserar Örgrytes tränare Janne Andersson för FotbollDirekt.se.

- Han jobbar på som tusan och börjar se riktigt bra ut. Jag vet att han har respekt för ÖIS stora investering i honom, samtidigt som han vet att vi har respekt för att han känner att han har högre kapacitet än superettan.

Annars har det under hela vintern sett ut som att rena rättegångsdramat varit på gång där Santos gång på gång sett ut att vilja göra sig omöjlig för att slippa spel i superettan.
Men ÖIS har sagt blankt nej till allt - annat än om någon skulle vara beredd att betala vad han kostat, det vill säga cirka tio miljoner kronor.
Något som gjort Santos ännu mer upprörd och rubrikerna allt större.

- Jag har ändå aldrig funderat att sätta munkavle på honom. Vi har inga problem med honom. Det är ju inte så att han springer och blänger på mig och springer tio meter om jag säger åt honom att springa 20. Han jobbar hårt och vet att jag känner förtroende för honom och jag tror han känner detsamma för mig.

- Han får säga vad han vill. Det viktiga är att han gör vad han ska hos oss och det gör han. Han har fått bygga upp sig i lugn och ro efter skadan och börjar se riktigt bra ut.

Något som gjort att Santos kanske insett att livet inte behöver bli så svårt i Örgryte är - tror Andersson -  att ett namn som Ken Fagerberg hämtats tillbaka från danska Midtjylland.

- De kommer att bli mycket bra tillsammans. Santos är utan tvivel en klasspelare och med Fagerberg får vi en mycket stark offensiv.

Ola Gustavsson

Publicerad 2010-03-03 kl 12:07
Annons
Annons
Annons