Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Efter fyra försök - Hammarby en vinnare

Kritiserade Hammarby visade mot Örebro SK att laget är på gång. Efter fyra matcher utan seger vann Bajen med 2-1 mot seriekollegan Örebro SK.

- Det ser bättre och bättre ut tycker jag, idag får vi till offensiven något bättre än tidigare, säger Hammarbys Kristoffer "Poppen" Björklund till FotbollDirekt.se

Hammarby har haft det problematiskt så långt in på försäsongen, det har rapporterats om interna stridigheter utanför plan. På plan hade Hammarby inte vunnit fram till dagens träningsmatch.

- Det är lite Hammarby i ett nötskal, vi gör jättebra första halvlekar. Sen i andra faller vi ihop, vi måste måste lära oss att hålla upp spelet i två halvlekar. Nu lyckades vi vinna idag och förhoppningsvis är det starten på någonting.

- Defensiven har egentligen fungerat bra hela tiden, idag släppte vi in ett mål på en fast situation som jag får ta på mig. Annars ser det riktigt stabilt ut, säger Björklund.

Med Rami Shaaban på skadelistan har "Poppen" tagit plats mellan stolparna, nu närmar sig dock Shaaban comeback. Det tar Björklund med ro.

- Det är klart att jag vill stå. Men om Tony väljer att spela Rami istället för mig så får jag göra det bästa jag kan på bänken för att stötta honom och Hammarby. Vi är ett lag då måste vi också hjälpa och stötta varandra för att nå en så bra placering som möjligt.

Målskyttar för Stockholmarna var nyförvärvet Igor Armas och Louay Chanko. Kim Olsen gjorde ÖSK:s mål.

Publicerad 2009-03-07 kl 16:28
Annons
Annons
Annons